De karbonade is voor veel mensen een essentieel onderdeel van elke barbecue, dat kon je al lezen in dit recept voor karbonade van de barbecue! Hierbij een tweede recept voor een lekkere karbonade van de bbq!

Ingredienten voor dit barbecue vlees recept

4 karbonade´s 1 el witte wijnazijn
peterseliepeper en zout
4 paprika´s6 el olijfolie
2 tenen knoflook1/2 el paprikapoeder

Maak de paprika’s goed schoon en snijd ze vervolgens in repen. Vermeng ze nu in een grote schaal met olijfolie en rooster ze vervolgens boven een gloeiende barbecue in ongeveer 6 tot 8 minuten gaar. Om te voorkomen dat de repen door het rooster heen in de barbecue vallen kan je ze het best op een stuk aluminiumfolie leggen.

Zodra de paprika’s gaar zijn en ze een mooi kleurtje hebben kunnen ze in een schaal vermengd worden met de azijn en de fijngesneden peterselie. Voeg naar smaak peper en zout toe. Dit is de ene helft van dit barbecue recept! Nu de andere helft, de karbonades!

Bestrooi de karbonades met peper en zout en rooster ze boven een hete barbecue in maximaal 8 minuten gaar. Bestrijk de karbonades tussentijds regelmatig met olijfolie. Zodra ze gaar zijn kan de karbonade geserveerd worden met de geroosterde paprika! Een heerlijk en erg simpel barbecue recept, deze karbonade op zijn spaans!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *