Een goed stuk vis op de barbecue is niet te versmaden. Met het volgende recept, speciaal voor een zomerse barbecuedag, maakt U snel en eenvoudig een heerlijk visgerecht klaar wat in enkele minuten gaar is!

Ingredienten voor dit barbecue recept

400 g zalmfilet2 el citroensap
12 rauwe gamba’s 1 el slaolie
2 rode paprika’s2 el basilicum
1 kleine uizout & peper
1 halve komkommer

Maak de paprika, de ui en de komkommer goed schoon en snij ze in kleine stukjes. Vermeng nu het citroensap, de slaolie en het basilicum met de paprika de ui en de komkommer. Eventueel kan nu na gelang peper en zout toegevoegd worden. Even goed doormengen en de salsa is klaar!

Snij nu de zalmfilet, nadat deze goed is schoongemaakt en afgedept, in kleine blokjes. Rijg de blokjes zalm om en om met de gamba’s op vier lange spiezen. Laat de zalmspiezen boven de barbecue in ongeveer 6 minuten gaar worden. Serveer de spiezen samen met de salsa!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *