Zalm op de bbq!

categorie: bbq vis recepten • ingredienten: print dit recept

Beoordeel dit bbq recept

Om andere mensen te laten weten of dit BBQ recept wel echt de moeite waard is kun je hieronder aangeven wat jij van dit recept vindt.

Hierbij nog een recept voor een heerlijk stuk zalm van de bbq! Gewikkeld in aluminiumfolie, met een beetje Italiaanse groentenmix en natuurlijk goed gekruid smaakt dit zalm recept erg goed!

Ingredienten voor dit bbq zalm recept

1 zak italiaanse roerbakmix1 potje pesto
zout en pepergedroogde oregano
zalmfilets (vers of diepvries)mozarella

Scheur net zoveel stukken aluminiumfolie af als dat je stukken vis hebt. Zorg ervoor dat het stuk folie zo groot is dat de vis er gemakkelijk in past. Leg op elk stuk folie nu een flinke hand groenten. Leg nu bovenop de groenten een stuk zalm. Smeer deze stukken in met pesto en voeg, naar smaak, peper en (grof zee-)zout toe. Snij de mozarella in plakjes en leg deze over de vis heen. Bestrooi uiteindelijk het pakketje met oregano. Vouw nu de pakketjes dicht.

Leg de pakketjes op een hete houtskool barbecue en gaar ze in ongeveer 15 minuten gaar. Laat de pakjes langer op de barbecue liggen als de vis nog bevroren is!