Gevulde champignons van de barbecue

categorie: vegetarische bbq recepten • ingredienten: , , print dit recept

Beoordeel dit bbq recept

Om andere mensen te laten weten of dit BBQ recept wel echt de moeite waard is kun je hieronder aangeven wat jij van dit recept vindt.

Een vegetarisch bijgerecht, zo zou ik dit recept het liefst noemen. Het recept blinkt vooral uit in eenvoud, maar ook de smaak is prima! En wie riep daar trouwens dat je lang in de keuken moet staan voor een heerlijke barbecue?!

Een heerlijk en simpel bbq recept

1 doos champignons1 pakje kruidenkaas

Maak de champignons goed schoon, met een champignonborstel natuurlijk, nooit onder de kraan! Draai nu in een soepele beweging het steeltje uit de champignon. Helaas heb ik voor de steeltjes geen bestemming ditmaal!

Vul nu de hoedjes van de champignons met roomkaas, boursin bijvoorbeeld, en verpak ze in een klein stukje aluminiumfolie. Rooster de champignon-roomkaas-pakjes in ongeveer 20 minuten gaar op de rand van een hete barbecue!