bbq vlees recepten

Spare-ribs van de bbq in de lekkerste marinade

Lekkere spare-ribs van de bbq, wie kan die weerstaan? Het geheim van de lekkerste spare-ribs zit hem in de kwaliteit van de ribbetjes en de smaken in de marinade. Een goede voorbereiding is erg belangrijk om de lekkerste spare-ribs van de bbq te maken. Gelukkig kan iedereen dat. Hierbij een bbq recept voor spare-ribs dat deels is afgekeken van tv-kok Gordon Ramsey (meer…)

By martijn, ago
bbq vlees recepten

Rosbief van de BBQ: gezonder wordt het niet

Wil je rosbief bereiden op de BBQ? Dan hebben we een heerlijk recept voor je. Rosbief is een kwetsbaar stuk vlees dat je met veel zorg moet bereiden. Neem vooral de tijd in de voorbereiding van dit bbq-recept en haast je ook niet als je de rosbief op de bbq aan het roosteren bent. Zijn de voorwaarden in orde? Dan is rosbief op de bbq een heerlijk en vooral gezond (rosbief = mager) vlees-recept. (meer…)

By martijn, ago
bbq vlees recepten

BBQ recept: Ribkarbonade in zoete marinade

Varkensvlees van de bbq is om meerdere redenen een goed alternatief voor rundvlees of vis van de grill. Zo is varkensvlees vaak wat goedkoper dan rundvlees of vis. Daarnaast is goed varkensvlees erg mager en lekker sappig als je het goed bereid. Vandaag een bbq recept voor varkens-ribkarbonades of varkenskoteletjes in een zoete marinade. (meer…)

By martijn, ago
bbq salades

BBQ Salade recept: geitenkaassalade met honingdressing

Feta is van origine een Griekse kaas die aan 15 door de Griekse overheid vastgestelde eisen moet voldoen. In Nederland kun je in elke supermarkt op feta lijkende kaas kopen. Een lekkere bbq salade met feta maak je natuurlijk met echte feta, die kun je in grotere supermarkten probleemloos kopen. Kun je geen echte feta krijgen? Dan volstaat ook gewone witte kaas die van koeiemelk wordt gemaakt. In dit bbq recept lees je hoe je een lekkere fetasalade met een honing dressing kunt maken. (meer…)

By martijn, ago
bbq salades

BBQ recept: Tonijnsalade met pasta

Vanaf vandaag op de nummer 1 bbq website van Nederland: een nieuwe rubriek met de lekkerste salades voor bij de BBQ. We trappen af met een heerlijke tonijnsalade voor bij de barbecue. Tonijnsalade met pasta en tomaten: als dat geen winnaar wordt de komende zomer... Hoe dan ook, een lekkere salade maken voor bij de BBQ wordt nog gemakkelijk met de salade recepten op onze site.. (meer…)

By martijn, ago