bbq vlees recepten

De lekkerste bbq recepten met vlees

Ga je dit weekend lekker bbq-en en heb je zin om zelf aan het werk te gaan met het bereiden van een aantal lekkere bbq recepten met vlees? Dan vind je op deze pagina een vijftal bbq recepten op basis van vlees die eigenlijk bij geen enkele bbq mogen ontbreken. Zelf lekkere bbq recepten met vlees maken is echt niet moeilijk :)! (meer…)

By martijn, ago
bbq vlees recepten

Een simpel barbecue recept met biefstuk

Biefstuk blijft een ontzettend populair stuk vlees om klaar te maken op de barbecue. Een beproefd barbecue recept blijft natuurlijk de simpele bereiding: kort roosteren boven heet vuur en daarna rustig laten garen aan de zijkant van je bbq, beetje peper en zout erover en klaar ben. In dit barbecue recept wijk ik af van die simpele methode. In dit bbq recept met biefstuk wordt het vlees een nacht gemarineerd waarna het een heerlijke smaak krijgt. Iets minder simpel maar toch erg lekker. (meer…)

By martijn, ago
bbq vlees recepten

Biefstuk van de barbecue!

Een biefstuk van de bbq: heerlijk! Met dit eenvoudige bbq recept maak je in een handomdraai een heerlijk mals biefstukje klaar die gemarineerd wordt met een kruidige pesto op basis van rucola sla. Rooster de biefstuk niet te lang boven de bbq: daardoor wordt het vlees te droog en de biefstuk taai. Kort grillen boven een hete bbq is het devies. (meer…)

By Martijn, ago