Geen barbecue zonder kruidenstokbrood!

categorie: bbq bij gerechten • ingredienten: print dit recept

Beoordeel dit bbq recept

Om andere mensen te laten weten of dit BBQ recept wel echt de moeite waard is kun je hieronder aangeven wat jij van dit recept vindt.

Stokbrood is een essentieel onderdeel van elke barbecue. Heerlijk met kruidenboter of om te dippen in een van de sausjes die U bij Uw barbecue serveert. Met dit recept geeft U eens een andere draai aan het stokbrood wat U bij de barbecue serveert.

Ingredienten voor dit barbecue recept

afbakstokbroodjeszout en peper
5 el olijfolierozemarijn takjes
4 tenen knoflook

Om te beginnen de afbakstokbroodjes in grote stukken breken.

Vervolgens de knoflook en de naalden van de rozemarijn heel fijn snijden. Vermeng de knoflook en rozemarijn met de olijfolie en voeg naar smaak peper toe.

De grove stukken brood nu overgieten met het mengsel. Verpak elk stuk brood in aluminiumfolie. Vouw het goed dicht, maar zorg voor een klein luchtgat in de folie!

De broodjes kunnen nu in ongeveer tien minuten op de barbecue geroosterd worden. Eventueel kan naar smaak nog wat zout over de geroosterde broodjes gestrooid worden!